Project Keymolen (Gronckelhuis): wonen in het centrum van Lennik

 

Met dit project worden 14 huurentiteiten gerealiseerd waarvan 2 appartementen aangepast voor andersvaliden die met voorrang zullen worden toegewezen aan mensen die een band hebben met de streek.

Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met Vlabinvest apb, het Agentschap voor woon- en zorginfrastructuurbeleid voor Vlaams-Brabant, die de grond aankocht om het project te kunnen realiseren. Vlabinvest draagt bij tot een aanbod van betaalbare woningen in de Vlaamse rand rond Brussel door deze met een korting op de huurprijs aan te bieden aan mensen met een middeninkomen.
De provincie Vlaams-Brabant heeft ook middelen “kernversterkend wonen” ter beschikking gesteld voor de realisatie van dit project.

In de flyer die je hieronder kan vinden, is informatie over het project opgenomen.
Er zal tevens een 
infomoment doorgaan op woensdag 31 mei van 15.00 tot 17.00 uur op de projectsite zelf (hoek Karel Keymolenstraat en Schoolweg, naast de buurtparking).

Als je vragen of opmerkingen wil formuleren, dan kan je een e-mail sturen door te klikken op infomoment@volkshuisvesting.be of door dit e-mailadres te gebruiken.

Voor meer info of indien je je kandidaat wil stellen voor een sociale of een Vlabinvest huurwoning in Lennik, kan je contact opnemen met de dienst klantenrelaties van GMV (02/371.03.30 tussen 09.00 en 12.00 uur – ingrid.grise@volkshuisvesting.be) of met Vlabinvest  (016/26.79.89 – info@vlabinvest.be).

Flyer Keymolen
Inschrijvingsvoorwaarden : Website Vlabinvest